Werken met SIMA®

U wilt graag zelf werken met SIMA® ? Dat kan!

Daarvoor volgt u de opleiding tot SIMA®Professional

De opleiding is geschikt voor mensen die werkzaam zijn op het vlak van HRM, loopbaanbegeleiding, mobiliteit, beroeps- en/of studiekeuzekeuze en voor mensen met ervaring op het gebied van coaching, training en/of opleiding. Neem voor meer informatie contact op.

a) De opleiding begint met het opstellen van uw eigen MotivatieProfiel door een gecertificeerde SIMA®Professional. Dit onderdeel is van essentieel belang aangezien u zelf anderen pas kunt helpen als u zelf hebt doorlopen en ervaren hoe groot de invloed is van motivatie in uw eigen leven. Hiernaast biedt het u op hetzelfde moment nieuw zicht op uw eigen werk en loopbaanontwikkeling.

b) In de driedaagse opleiding tot gecertificeerd SIMA® Professional leert u op gestructureerde wijze een analyse voor het MotivatieProfiel uit te voeren. Daarmee kunt u mensen assisteren bij het nemen van de stappen om werk te vinden waarin zij hun talenten maximaal kunnen ontplooien en echte voldoening kunnen vinden. Deze opleiding omvat zowel het leren identificeren van intrinsieke motivatie en de andere onderdelen van een volledig MotivatieProfiel en de voor SIMA® specifieke interviewtechniek, als het samenstellen van een gefundeerd rapport. Tijdens de driedaagse opleiding wordt gewerkt met een proefpersoon zodat u het hele proces van een SIMA® analyse meemaakt.

c) Na de driedaagse opleiding volgt het certificeringstraject waarin u met vijf, door u zelf gevonden, proefpersonen aan de slag gaat om hun motivatiepatroon in kaart te brengen. Daarbij krijgt u van ons supervisie en begeleiding en feedback op de materialen die u inzendt. Als u bij het traject met de laatste proefpersoon het juiste kwaliteitsniveau heeft bereikt, is de opleiding afgerond en wordt u gecertificeerd tot SIMA®Professional.

Na afloop sluit u bij SIMA Nederland B.V. een sub licentieovereenkomst af waarmee u bevoegd bent om professioneel met SIMA® te werken.
SIMA-Nederland is als enige organisatie in Nederland bevoegd om officiële sub licenties uit te geven.

Neem contact op voor meer informatie.

De opleidingen worden gegeven door medewerkers van SIMA® Nederland

 

Contactgegevens

SIMA-Nederland

Wijkplaats 56
1411LT Naarden
Tel. nr.: 0654 69 69 02
Email: info@sima-nederland.nl

KvK nummer: 320373970000
BTW nummer: 854057961B01
Bank: NL60ABNA0455306907